Annuleringsverzekering

Met een annuleringsverzekering bent u verzekerd van een onbezorgde vakantie. En wanneer uw vakantie niet doorgaat, hoeft u zich niet druk te maken om de financiële gevolgen hiervan. Zo kunt u bijvoorbeeld een beroep doen op uw annuleringsverzekering als u eerder moet terugkeren van vakantie door een verzekerde gebeurtenis. U ontvangt dan een vergoeding voor de reisdagen waarvan u niet heeft kunnen genieten. De annuleringsverzekering is er in twee varianten: de kortlopende annuleringsverzekering en de doorlopende annuleringsverzekering.

Volledig reispakket: doorlopende annuleringsverzekering inclusief doorlopende reisverzekering
Gaat u frequent op vakantie of een weekendje weg? Met een doorlopende annulerings- en reisverzekering bent u altijd goed voorbereid. Zo bent u op vakantie of tijdens uw reis verzekerd tegen materiële en persoonlijke schade die u of uw gezinslid heeft opgelopen. Daarnaast kunt u uw vakantie annuleren of vroegtijdig beëindigen door een verzekerde gebeurtenis en heeft u zelfs de mogelijkheid om extra gebeurtenissen toe te voegen aan uw dekking. Geheel naar eigen wens. Ons reispakket bestaat uit de doorlopende reis- en annuleringsverzekering.

Kortlopende annuleringsverzekering

De kortlopende annuleringsverzekering dekt het onverwachts annuleren of afbreken van een specifieke reis. U heeft de keuze uit een standaard of Dubbel-Zeker annuleringsverzekering. Beide dekkingen kunt u volledig aanpassen naar uw wensen. Als u een reis boekt, moet u binnen zeven dagen een annuleringsverzekering afsluiten. Als u hierna een annuleringsverzekering afsluit, dan vergoeden we geen schade als u de reis wilt annuleren of afbreken om een reden die al bekend was in de drie maanden voordat u de kortlopende annuleringsverzekering afsloot.

Doorlopende annuleringsverzekering

Bij de doorlopende annuleringsverzekering kunt u kiezen uit een standaard dekking of een allrisk-dekking. Met de allrisk annuleringsverzekering bepaalt u zelf om welke reden u uw vakantie annuleert of beëindigt. Deze kunt u extra laten opnemen in uw dekking. Bijvoorbeeld omdat u onverwachts een nieuwe baan krijgt en snel moet beginnen of uw vriend(in) ernstig ziek wordt. Van de annuleringskosten krijgt u 75% vergoed. De doorlopende reisverzekering is tevens onderdeel van onze doorlopende reisverzekering.

Waarnemer meeverzekeren

Onder de kortlopende en doorlopende annuleringsverzekering kunt u ook uw waarnemer meeverzekeren. Een waarnemer is iemand die bijvoorbeeld tijdelijk uw taken waarneemt op het werk, of die op uw woning past terwijl u op reis bent. Het kan zijn dat uw waarnemer iets overkomt, waardoor u uw vakantie moet annuleren of afbreken. U heeft dan recht op een vergoeding van de annuleringskosten of de ongebruikte reisdagen.

Geen dekking
De annuleringsverzekering biedt geen uitkomst wanneer u de vakantie vrijwillig afbreekt of de reisorganisatie of luchtvaartmaatschappij failliet gaat. Ook wanneer u vanuit het Calamiteitenfonds al recht heeft op een uitkering.

Wij doen meer dan je polis opmaken. Wij analyseren je risico’s en volgen je gezins-en/of bedrijfssituatie op de voet. Onze ervaring in verzekeringen hielp al honderden klanten.

Maak nu een afspraak