Reisverzekering

Met een reisverzekering kunt u zorgeloos op vakantie. De verzekering dekt zowel materiële schade als persoonlijke schade die u in uw vakantie of tijdens uw reis hebt opgelopen. Denk hierbij aan schade aan uw bagage, maar ook aan opgelopen ziektes en/of ongevallen (letselschade). Kies een verzekering die volledig aansluit op uw reizen. Zo kunt u bijvoorbeeld sportrisico’s meeverzekeren, zoals abseilen en raften, en kiezen voor een werelddekking of Europadekking.

 Bekijk welke verzekering bij uw reizen past en stel uw dekking zorgvuldig samen. Mocht u schade oplopen tijdens uw vakantie, dan is het een geruststellend gevoel dat de opgelopen schade gedekt wordt door uw verzekering. Wist u bijvoorbeeld dat veel sporten, zoals fietsen, surfen en een keer paragliden standaard worden meeverzekerd onder de doorlopende reisverzekering? En dat u voor skieën en snowboarden altijd een aparte dekking nodig hebt?

Reisverzekering voor het gezin

Onze reisverzekering kunt u geheel samenstellen naar uw eigen wensen. U kunt ervoor kiezen om gezinsleden, zoals een partner of kinderen, mee te verzekeren op dezelfde verzekering. Twijfelt u over een dekking of de voorwaarden?

Verschil doorlopende en kortlopende reisverzekering

Wanneer u een reisverzekering wilt afsluiten, moet u zich afvragen of u kiest voor een doorlopende of een kortlopende reisverzekering. Een kortlopende reisverzekering is er voor als u even weggaat, zoals op een stedentrip, zonvakantie of wintersport. Gaat u vaak op vakantie of een weekendje weg? Dan is het fijn als u niet iedere keer hoeft na te denken over een reisverzekering. U bent altijd goed voorbereid, waar u ook naartoe gaat.

Kortlopende reisverzekering

Zoals u hierboven gelezen heeft, is de kortlopende reisverzekering een goede optie wanneer u even weggaat en niet frequent. Ook de kortlopende reisverzekering kunt u geheel zelf samenstellen.   Daarnaast kiest u voor een werelddekking of Europadekking. Gaat u minder dan drie weken op vakantie per jaar? Kies dan voor een kortlopende reisverzekering.


Voordelen
*Dit gaat om Rechtsbijstand binnen Europa. Buiten Europa vergoeden wij maximaal €25.000 per gebeurtenis.

  • Kinderen tot vijf jaar kunnen gratis worden meeverzekerd;
  • Snelle en adequate schadeafhandeling;
  • Sportrisico’s meeverzekerd, zoals bijvoorbeeld abseilen en raften.

Doorlopende reisverzekering met annuleringsdekking

De doorlopende reisverzekering is geschikt voor mensen die frequent op vakantie gaan of een weekendje weg. U hoeft zich geen zorgen te maken over uw reisverzekering wanneer u weer op vakantie gaat, omdat deze standaard doorloopt. U bent hierdoor altijd goed voorbereid. En mocht uw boeking onverhoopt niet doorgaan of moet u uw vakantiebestemming voortijdig verlaten, dan is er de doorlopende annuleringsverzekering. Deze verzekering bieden wij tevens aan onder de doorlopende reisverzekering. Ook bij de doorlopende reisverzekering kunt u kiezen voor een werelddekking of Europadekking.

Voordelen*Optioneel

  • Eén keer afsluiten, elke reis verzekerd;
  • Sport standaard meeverzekerd;
  • Optionele annuleringsdekking of doorlopende reisverzekering;
  • Kinderen tot vijf jaar gratis meeverzekerd.

Wij doen meer dan je polis opmaken. Wij analyseren je risico’s en volgen je gezins-en/of bedrijfssituatie op de voet. Onze ervaring in verzekeringen hielp al honderden klanten.

Maak nu een afspraak