Zorgverzekering

Bij ons vindt u de beste prijs-kwaliteitverhouding en kunt u de verschillende zorgverzekeraars vergelijken, zowel op premie als dekking. Kies een zorgverzekeraar, bereken online uw premie en sluit deze direct af.

Voordelige aanbieder CZ

Met 4% korting op de basisverzekering én tot 10% korting op aanvullende verzekeringen zijn wij een voordelige aanbieder van zorgverzekeringen van de CZ. Al ruim dertien jaar vindt u hoge kortingen op de CZ-zorgverzekering via United Insurance. Heeft u uw zorgverzekering lopen via CZ, maar profiteert u nog niet van de maximale kortingen? Neem dan contact met ons op!

Aantrekkelijke dekkingen ONVZ-zorgverzekering

Met 7% op aanvullende dekkingen (MKB krijgt 4% korting op de basisverzekering en 10% korting op de aanvullende dekkingen) is de zorgverzekering van ONVZ de meest aantrekkelijke. Op de basisverzekering geldt geen extra korting. ONVZ is een restitutieverzekeraar, dus u bent vrij om zelf een dokter en ziekenhuis te kiezen. Wij vergoeden uw behandelingen volledig tot wat wettelijk is toegestaan. U loopt een minimaal risico op bijbetalen. Bent u al verzekerd bij ONVZ of heeft u elders een ONVZ-zorgverzekering afgesloten? Sluit uw huidige ONVZ-polis eenvoudig over naar ons en ontvang 1-op-1 direct 7% korting op de aanvullende dekkingen.

 

Wij doen meer dan je polis opmaken. Wij analyseren je risico’s en volgen je gezins-en/of bedrijfssituatie op de voet. Onze ervaring in verzekeringen hielp al honderden klanten.

Maak nu een afspraak