Recreatiewoning

Heeft u een vakantiehuis in het binnen- of buitenland? Verzeker uw huis dan goed, snel en voordelig met onze recreatiewoningverzekering. Met de deze verzekering verzekert u uw opstal, inboedel, aansprakelijkheid, verhuur en reisbagage.  Zo worden bijvoorbeeld uw reis- en verblijfkosten vergoed wanneer u wegens schade aan uw huis naar uw vakantieplaats moet afreizen. Ook de kosten van vervangende sloten worden gedekt wanneer u de sleutel van uw woning kwijtraakt. De recreatiewoningaverzekering is direct online af te sluiten.

Vakantiehuis verzekeren binnen- en buitenland

De recreatiewoningverzekering is voor alle eigenaren van vakantiehuizen in Nederland en een groot deel van Europa. Staat uw tweede huis in Nederland en woont u zelf in het buitenland? Ook dan kunt u bij ons uw vakantiehuis verzekeren via de recreatiewoning.

Ook als u uw vakantiehuis verhuurt aan anderen wilt u zich geen zorgen maken. Daarom is de verhuur van uw vakantiewoning meeverzekerd. Niet alleen verhuur aan familie, vrienden en kennissen, maar ook professionele verhuur via Airbnb en/of Booking.com. Er gelden wel een aantal voorwaarden. Zo hebben wij een getekende overeenkomst nodig van de betreffende verhuurorganisatie. Heeft u nog geen getekende overeenkomst of vragen hierover? Neem dan contact met ons op.

Dekking vakantiehuis

Onze recreatiewoningverzekering biedt een complete dekking voor uw vakantiehuis, inclusief inboedel, opstal (waaronder zwembaden en/of bijgebouwen) en aansprakelijkheid. Daarnaast is verhuur meeverzekerd. Wij bieden een allrisk-dekking voor een huis in geheel Europa en Nederland.

De recreatiewoningverzekering geldt voor de volgende type vakantiewoningen: 

  • Appartementen;
  • Bungalows;
  • Chalets;
  • Recreatiewoningen;
  • Vakantievilla’s.

De recreatiewoningverzekering geldt niet voor de volgende type vakantiewoningen: 

  • Caravans;
  • Strandhuisjes;
  • Trailers.

Wij doen meer dan je polis opmaken. Wij analyseren je risico’s en volgen je gezins-en/of bedrijfssituatie op de voet. Onze ervaring in verzekeringen hielp al honderden klanten.

Maak nu een afspraak