Motor

De motorverzekering is verplicht voor alle bezitters van een motor. De motorverzekering dekt in ieder geval, welke verzekering u ook kiest, de schade die u veroorzaakt bij anderen door het gebruik van uw motor. Wilt u ook de schade verzekeren die door diefstal of een aanrijding ontstaat? Dan dient u uw verzekering aan te vullen met extra dekkingen.

Voor iedere motoreigenaar

De verzekering is voor alle bezitters van elke motor. Wij bieden de meest optimale verzekering tegen een scherp tarief. Hoe langer u schadevrij rijdt, hoe hoger uw korting. Sluit u voor het eerst een motorverzekering af? Dan ontvangt u van ons meteen 48% premiekorting, ook als u jonger bent dan 24 jaar. De no-claimkorting kan oplopen tot 75%.

 

Motorverzekering afsluiten

Als motorbezitter moet u minimaal verzekerd zijn tegen wettelijke aansprakelijkheid, dat is de WA-motorverzekering. U kunt ook kiezen voor een uitgebreidere verzekering, dat is de WA met beperkt Casco of de volledige Casco-dekking. Kiest u voor een vorm van casco dan bent u ook verzekerd voor schade aan uw eigen motor, niet alleen voor de schade die u met uw motor toebrengt aan anderen of spullen van anderen. U kunt ervoor kiezen om o.a. uw kleding en helm mee te verzekeren, uw premie te verlagen en voor een hoger eigen risico te gaan. Daarnaast kunt u een ongevallenverzekering voor opzittenden afsluiten en ervoor kiezen om Rechtsbijstand mee te verzekeren.

Ongevallenverzekering Opzittenden

Als motorrijder bent u kwetsbaar in het verkeer en loopt u een verhoogde kans op letsel na een ongeval. U kunt bij een ongeval bijvoorbeeld blijvend invalide raken. Het treffen van extra voorzieningen, zoals een slaap- en/of badkamer op de begane grond of traplicht, zijn dan onvermijdelijk.

De ongevallenverzekering opzittenden keert eenmalig een vast bedrag uit. Niet alleen aan u, maar ook aan iemand die bij u achterop zit en blijvend invalide raakt als gevolg van het ongeval. Bij overlijden door een ongeval ontvangen nabestaanden van de overleden opzittenden een vast bedrag. U bent voor beide opzittenden verzekerd tot maximaal €1 miljoen voor materiële- en letselschade.

Rechtsbijstand

U kunt ervoor kiezen om Rechtsbijstand mee te verzekeren bij uw motorverzekering. Onder deze dekking valt juridische hulp bij het verhalen van schade aan uw motor die een ander heeft veroorzaakt. Rechtsbijstand biedt bivoorbeeld ook uitkomst wanneer u na een aanrijding van mening verschilt met de betrokkenen over de schuldvraag.

Wij doen meer dan je polis opmaken. Wij analyseren je risico’s en volgen je gezins-en/of bedrijfssituatie op de voet. Onze ervaring in verzekeringen hielp al honderden klanten.

Maak nu een afspraak