Bouw

Bouw

Wie werkzaam is in de bouw weet dat hij of zij bloot staat aan zeer diverse risico’s. Daarnaast heb je er ook te maken met verschillende betrokken partijen. Asstabe Verzekeringen is hierbij een solide partner, die je optimale bescherming en ondersteuning biedt.

Zo beschermen wij jou als bouwondernemer tegen materiële schade op de werf en tegen eisen tot schadevergoeding van derden door middel van een op maat van de werf gemaakt verzekering alle bouwplaatsrisico’s  (CAR).

Asstabe Verzekeringen heeft bovendien een uitgebreide en gespecialiseerde WA-polis voor de bouwsector in haar gamma. En in het doolhof van de complexe wetgeving over de  aansprakelijkheid helpen wij je graag verder, zodat je ook daar correct verzekerd bent. Voor jouw werknemers maken wij een sluitende arbeidsongevallenverzekering en ziekteverzuimverzekering

 

 

Wij doen meer dan je polis opmaken. Wij analyseren je risico’s en volgen je gezins-en/of bedrijfssituatie op de voet. Onze ervaring in verzekeringen hielp al honderden klanten.

Maak nu een afspraak