Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering

Bescherming van het privévermogen

Besluiten of het niet nemen van een besluit door u of die van uw medebestuurders kunnen verkeerd uitpakken waarvoor u persoonlijk aansprakelijk gesteld kunt worden. De kern van de bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering is het bieden van bescherming van het privévermogen van bestuurders, commissarissen en toezichthouders.

”Door recente wetswijzigingen en jurisprudentie ontstaat steeds eerder de kans dat bestuurders en commissarissen persoonlijk aansprakelijk worden gesteld voor de financiële gevolgen van bestuursfouten,,

Met een bestuurders­aansprakelijkheids­verzekering beperkt u de financiële risico’s

Bestuurders kunnen niet alleen ten aanzien van hun eigen handelingen binnen de onderneming worden aangesproken, maar ook als gevolg van handelingen van medebestuurders. Hiervoor kunt persoonlijk aansprakelijk worden gesteld. Dat betekent dat schade verhaald kan worden op uw privévermogen. Indien u aansprakelijk wordt gesteld kunnen de kosten van verweer zeer hoog oplopen. Onze bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering zorgt ervoor dat uw financiële risico’s door uw bestuursfunctie worden beperkt.

Wat kunt u van ons verwachten?

  • Volledige inloopdekking;
  • Geen uitsluiting onderlinge claims;
  • Ruime onkostenvergoedingen;
  • Deskundige begeleiding.

Wij doen meer dan je polis opmaken. Wij analyseren je risico’s en volgen je gezins-en/of bedrijfssituatie op de voet. Onze ervaring in verzekeringen hielp al honderden klanten.

Maak nu een afspraak