Auto

Een autoverzekering volgens jouw behoeften

Als autoverzekering specialist weet  Asstabe Verzekeringen dat de wensen per klant verschillen. Een ding blijft echter meestal hetzelfde: uw autoverzekering moet u zekerheid bieden en beschermen tegen verrassingen achteraf. Met Asstabe Verzekeringen haalt u de specialist in huis, die u een autoverzekering op maat biedt voor de beste premie. Onze website voorziet u van de benodigde informatie. Ook kunt u direct de gewenste autoverzekering online vergelijken en afsluiten. Asstabe Verzekeringen verzekert u van de beste oplossing voor al uw autoverzekeringen.

Dekkingssoorten

De minimale eis is dat u WA (wettelijke aansprakelijkheid) verzekerd bent. Elke autoverzekering heeft dit onderdeel als basis. Deze verzekering dekt schade die u aan derden toebrengt met uw voertuig of aangekoppelde caravan of aanhanger. Deze schade kan zowel materieel als lichamelijk zijn. Een WA autoverzekering is de noodzakelijke basis die wij natuurlijk voor u op de goedkoopste manier organiseert.

Voor extra dekking kunt u een WA Beperkt Casco autoverzekering afsluiten. Deze verzekering zorgt voor extra dekking, zodat u voor een belangrijk deel verzekert tegen schade aan uw eigen voertuig. Deze autoverzekering dekt dan onder andere ruitbreuk, diefstal van of uit uw voertuig, schade door storm en hagel, brand, joyriding en schade veroorzaakt door overstekend wild. Ook voor deze autoverzekering hebben wij de goedkoopste oplossing.

De meest complete autoverzekering die u kunt afsluiten is de WA plus volledig casco (all-risk). U bent dan ook verzekerd tegen schade als gevolg van botsen, slippen en omslaan. Ook bent u bij een schade niet meer afhankelijk van de tegenpartij. De verzekeraar regelt uw schade zodat u weer zo snel mogelijk verder kan. Dit kan ook voor auto’s die ouder zijn dan 10 jaar

Voordelen van de Asstabe Autoverzekering

  • Maximale bonus-maluskorting van 80%
  • Direct dekking
  • Ook voor jonge bestuurders
  • Geen schadevrije jaren? Geen probleem
  • Schade’s gehad? Geen probleem
  • Goedkoopste Autoverzekering

Wij vergelijken de premie voor een autoverzekering bij zo’n 70 verzekeraars. Hierdoor zijn wij altijd op zoek naar de goedkoopste autoverzekering voor u. De premie is echter niet het enige wat belangrijk is. Ook de polisvoorwaarden zijn belangrijk. Daarom wordt deze met u samen bekeken en vergelijken.

Autoverzekering Berekenen

U kunt ons gerust bellen, dan maken wij direct een offerte voor uw autoverzekering. Bel ons op 0475-582277

Camperverzekering

Onze camperverzekering is een autoverzekering met unieke voordelen. Zo nemen wij de bonus-malus korting over van uw gebruikauto. Hierdoor is het mogelijk om direct 75% korting te krijgen op uw camper verzekering.

Bedrijfsauto Verzekering

Speciaal voor bedrijfsauto’s hebben wij een bedrijfsauto verzekering. Deze autoverzekering kent een hoge starterskorting.

 

 

Wij doen meer dan je polis opmaken. Wij analyseren je risico’s en volgen je gezins-en/of bedrijfssituatie op de voet. Onze ervaring in verzekeringen hielp al honderden klanten.

Maak nu een afspraak

Bereken uw auto verzekering!

Calculator laden...