Aansprakelijkheid

Een klein ongelukje kan grote gevolgen hebben. Er zijn genoeg vervelende situaties te bedenken waarbij u aansprakelijk gesteld kan worden. U morst bijvoorbeeld rode wijn op de bank van uw ouders, of uw kind stoot een vaas om tijdens een familiebezoek. Niet alleen ongelukjes die u overkomen, maar ook uw kind en/of huisdier. Een aansprakelijkheidsverzekering (AVP) biedt uitkomst in dit soort situaties.

Aansprakelijkheidsverzekering voor het gehele gezin

Onze aansprakelijkheidsverzekering is er voor iedereen, ongeacht de samenstelling van uw huishouden. Wij bieden een passende verzekering die geheel aansluit bij uw situatie: alleenstaand, met partner, met of zonder kinderen en wel of geen huisdieren. Met onze aansprakelijkheidsverzekering bent u niet alleen goed verzekerd tegen de financiële gevolgen van schade, maar ook uw gezinsleden en andere huisgenoten.

 

Dekking AVP voor particulieren

De aansprakelijkheidsverzekering (AVP) dekt bijna alle gevallen van aansprakelijkheid die ontstaan zijn doordat u of uw gezinslid per ongeluk schade toebrengt aan de eigendommen van een ander. Daarnaast worden de financiële gevolgen van letsel aan anderen ook gedekt door de AVP.

Waar bent u voor verzekerd?

  • Schade aan eigendommen van anderen;
  • Schade aan personen (letselschade);
  • Schade aan gehuurde of geleende spullen;
  • Schade veroorzaakt tijdens een vriendendienst;
  • Schade veroorzaakt tijdens het uitvoeren van een sport of spel;
  • Schade die uw kind veroorzaakt tijdens bijvoorbeeld oppassen of logeren;
  • Schade die uw huisdier veroorzaakt.

Wij doen meer dan je polis opmaken. Wij analyseren je risico’s en volgen je gezins-en/of bedrijfssituatie op de voet. Onze ervaring in verzekeringen hielp al honderden klanten.

Maak nu een afspraak