Recreatie

Golfverzekering.
Als golfer zorgt u goed voor uw uitrusting en kiest u uw materialen met zorg. U kent de merken en hun onderlinge verschillen. Ook in golfverzekeringen zijn er verschillen.
Er zijn standaard verzekeringen én er zijn producten die met een uitgebreide dekking perfect aansluiten bij de persoonlijke behoeften van de golfer. Een Golfverzekering van Asstabe is daar een goed voorbeeld van.

Golf

Bootverzekering
Voor de ware watersporter is er maar één manier om echt ontspannen van de vrijheid te genieten: heerlijk een stukje varen op je eigen boot. Of het nu gaat om een sloep, een motorkruiser of een zeiljacht, iedereen wil zijn kostbare bezit goed verzekeren.

Voor al die verschillende booteigenaren heeft Asstabe de perfecte oplossing: ‘de bootverzekering op maat’. Het is een bootverzekering die rekening houdt met het type boot, maar ook volop mogelijkheden biedt om de dekking aan te passen aan uw persoonlijke wensen. Zo stelt u zelf de bootverzekering samen die precies bij u, en bij uw boot past.

boot

Caravanverzekering.
Een caravan is beslist geen standaard product. Een goede verzekering voor de caravaneigenaar moet maatwerk zijn, want u geniet op uw eigen manier van uw caravan.
De verzekering moet precies passen bij uw behoeften en wensen.
U kiest de dekkingen die bij ùw situatie passen en betaalt ook alleen voor de dekkingen die u wilt verzekeren. Zo heeft u een caravanverzekering van Asstabe op maat en betaalt u niet te veel!

Caravan

Hobby- en sportverzekering.
Kostbare spullen verzekerd tegen beschadiging, diefstal en verlies.
Neemt u regelmatig kostbare spullen zoals bijvoorbeeld uw sportvisuitrusting, golfset, foto- en videoapparatuur of kampeeruitrusting mee?
Verlies, diefstal of beschadiging van dergelijke spullen betekent al snel een schadepost van duizenden euro’s. Met de deze verzekering is uw vrijetijdsuitrusting altijd verzekerd tegen diefstal, verlies en beschadiging. Het hele jaar door, overal ter wereld. Dus ook als u slechts één dag op pad gaat. Uw foto-, film- en videouitrusting is zelfs binnenshuis verzekerd!

surf

Aflopende reis- en annuleringsverzekering.
Met de Aflopende Reisverzekering kunt u letterlijk alle kanten op. U betaalt uitsluitend premie over de periode dat u werkelijk met vakantie bent en alleen voor die dekkingen die voor u nodig zijn.
Met de uitbreidingsmogelijkheden kunt u uw reisverzekering helemaal op maat maken.
Het kan voorkomen dat u uw reis moet uitstellen of zelfs annuleren. Uw reisorganisatie brengt hiervoor kosten in rekening. Soms tot wel honderd procent van de reissom. De Aflopende Annuleringsverzekering van Asstabe, vergoedt deze kosten. Ook heeft u met deze verzekering recht op een vergoeding voor eventuele ongenoten reisdagen doordat u bijvoorbeeld door vertraging te laat op uw bestemming komt, maar ook als u genoodzaakt bent uw reis af te breken.

vakantie1

Doorl. reis- en annuleringsverzekering.
Plezier verzekerd, dat is uw vakantie met de Doorlopende Vakantie Reisverzekering van Asstabe. Een doorlopende reisverzekering, waarbij al uw geboekte reizen – zomer, winter en tussendoor – in één keer perfect verzekerd zijn, hoe vaak u ook gaat!
De basisdekking kunt u uitbreiden, daardoor maakt u zelf uw eigen doorlopende verzekering op maat. Wat u niet nodig heeft, hoeft u ook niet te betalen. Aantrekkelijk zijn de uitbreidingen Annulering en Garantie-Annulering. De kosten van afbreking of annulering van al uw geboekte reizen worden vergoed. Met Garantie-Annulering wordt zelfs de hele reissom vergoed, ook als u maar een gedeelte van de vakantie mist! Dat is nu plezier verzekerd!
U wilt vrijheid: op vakantie gaan wanneer het u uitkomt. Tussentijds genieten van een stedentrip of een lekker lang weekend in de natuur.

vakantie2

Kortom, u trekt er regelmatig op uit. U maakt het zich graag gemakkelijk, dus zonder rompslomp van formulieren en verzekeringspapieren. Dan is de Doorlopende Annuleringsverzekering van Asstabe voor u een aantrekkelijke optie, het hele jaar verzekerd, hoe vaak u ook gaat!